Mijn API keys werken niet

Om uw CopyCoin signaal te koppelen aan uw exchange via een API, wordt gebruikt gemaakt van een API key. Deze key genereert u op uw exchange en voert u in bij CopyCoin. Hiermee kan CopyCoin op een veilige manier verbinding maken met uw exchange.

Bij het generen, kopiëren en invoeren van de API keys kan er iets mis gaan, waardoor de API key niet meer werkt. Hieronder volgt een aantal zaken die u kunt nakijken of proberen wanneer uw API key niet werkt.

Genereren

• Controleer of u de API key genereert op de juiste plek en voor de juiste exchange. De exchange waarop u de key genereert dient overeen te komen met de exchange van het signaal.
  • Bij PRO signalen op Kraken Futures dienen de API keys ook op het Futures platform gegenereerd te worden en niet op het reguliere platform.
  • Let bij het generen op de juiste instellingen. U stelt in welke rechten er verbonden zijn aan de API key. Als deze niet juist zijn, kan de Key mogelijk niet werken. In de handleidingen leest u per exchange hoe deze instellingen moeten zijn (https://www.copycoin.nl/exchange/).

Kopiëren en invoeren

• Bij het kopiëren kan het gebeuren dat u niet de hele key kopieert of per ongeluk een spatie mee kopieert. De API key zal dan niet meer werken. U kunt dit voorkomen door  te kopiëren en plakken via kladblok (of andere text editor) zodat u goed kunt controleren of u de hele key heeft en of er geen extra spatie bij zit. En van daaruit kopiëren en plakken naar CopyCoin.
  • Probeer het plakken in CopyCoin in een andere browser; in het verleden hebben we gezien dat het automatisch invullen van velden door de browser kan zorgen voor onjuiste invoer.

Nieuw signaal

• Verwijder het signaal en probeer het met een opnieuw met een nieuw signaal (we kunnen de credits voor het oude signaal dan retourneren)

Exchange helpdesk

• Wanneer u er niet uitkomt, raadpleeg dan uw exchange. Zij kunnen meekijken in uw account en zien wat er eventueel niet klopt.