Fondsen in uw Futures Wallet

Let op: Wanneer er geen fondsen in uw futures wallet zitten, kan er geen positie geopend worden.

Op het Kraken Futures platform heeft u zogenaamde holding wallets en zogenaamde futures wallets. Voor elke beschikbare Cryptomunt op het platform heeft u dus twee wallets. De holding wallet wordt gebruikt om fondsen in te bewaren. De futures wallets worden gebruikt om mee te handelen. Er wordt dus enkel gehandeld met de fondsen in uw futures wallet. U kunt dus ook nooit meer verliezen dan in u holding wallet.

CopyCoin handelt dus ook enkel met de fondsen in uw futures wallet. De BTC ROBOT met de fondsen in de BTC futures wallet. En de ETH ROBOT met de fondsen in de ETH futures wallet.

Het is bij Kraken futures niet meer mogelijk een limiet in te stellen vanuit CopyCoin, maar door zelf te bepalen hoeveel fondsen u in uw holding wallet houdt en hoeveel u in uw futures wallet plaatst, kunt zelf de limiet bepalen.

Fondsen in uw Futures wallet plaatsen

U kunt eenvoudig fondsen verplaatsen van de holding naar de futures wallets en terug. Dit kan op de volgende pagina: https://futures.kraken.com/trade/wallets.

Door op de transfer knop achter een van de munten te klikken, opent een popup scherm. Hier selecteert u:

• de munt
  • dat u een "transfer" wil maken
  • van welke wallet (holding) naar welke wallet (futures) de transfer moet zijn
    • Bitcoin: Futures wallet XBT/USD
    • Ethereum: Futures wallet ETH/USD

Na een update van Kraken heb je hier de keuze om de Multi-Collateral of Single Collateral Futures Wallet te kiezen. Kies hier altijd voor de BTC/USD Single Collateral of ETH/USD Single Collateral Futures Wallet.

• hoeveelheid die u wil verplaatsen
  • en "submit" om te bevestigen

U kunt via ditzelfde scherm fondsen uit uw futures wallet naar uw holding wallet verplaatsen.