Wat is CopyCoin?

CopyCoin is signaaldienst die op basis van indexen en algoritmen signalen uitgeeft. CopyCoin biedt tevens de mogelijkheid deze te koppelen met verschillende exchanges, om automatisch te handelen mogelijk te maken.

CopyCoin biedt op dit moment de volgende signalen:

  1. Index signalen
  2. PRO signalen - Margin trading
  3. PRO signalen - Futures trading

Index signalen

Een crypto index signaal is vergelijkbaar met de bekende indices op de grote beurzen. Een crypto index signaal bestaat uit één of meerdere munten. Dit kan zijn bijvoorbeeld alle munten met een marktaandeel van groter dan 10% of alle munten die te maken hebben met DeFi. De samenstelling van een index kan veranderen, ofwel doordat er munten bij of af gaan of de procentuele verhoudingen veranderen (in geval van market weight signalen). 

Door het index signaal te koppelen aan uw exchange, kun u de samenstelling van munten op uw exchange de samenstelling van munten in het signaal laten volgen. Dit gebeurt periodiek of kan handmatig gestart worden en wordt genoemd "balanceren".

Lees meer over index signalen

PRO Signalen - Margin trading

De PRO signalen volgen verschillende algoritmes. CopyCoin biedt op dit moment een BTC en ETH PRO signaal. Op basis van het algoritme wordt een signaal gestuurd wanneer een positie geopend dient te worden en wanneer een signaal gesloten dient te worden.

De margin trading pro signalen kunnen gekoppeld worden aan het Kraken trading platform. Hiermee kan het signaal namens u margin posities openen en sluiten. Hierbij wordt gebruik gemaak van margin trading. Dit is een vorm van hefboom beleggen waarbij er met geleend geld extra geprofiteerd kan worden van een koerswijziging.

Lees meer over Margin trading

PRO Signalen - Futures trading

Ook deze PRO signalen volgen algoritmes, net als de PRO signalen voor Margin trading. De PRO signalen voor Futures trading maken echter gebruik van het nieuwe Kraken Futures platform.

De futures pro signalen kunnen gekoppeld worden aan het nieuwe Kraken futures platform. Hiermee kan gehandeld worden met zogenaamde futures contracten. Dit is een vorm van hefboom beleggen waarbij extra geprofiteerd kan worden van een koerswijziging.

Lees meer over Futures trading

Komt u er niet uit? Neem contact op Neem contact op