API keys updaten

Wanneer uw API key niet (meer) werkt, kunt u nieuwe API keys invoeren in de instellingen van uw signaal. Op de CopyCoin website vindt uw handleidingen voor het verkrijgen van een API keys op de verschillende exchanges. Wanneer u deze heeft volgt hier hoe u de API keys kunt updaten in uw signaal.

Stap 1 Ga naar uw portfolio

Hier komt u via het menu in CopyCoin of direct via de volgende link: https://trade.copycoin.nl/portfolio

Stap 2 Open de signaalpagina in uw portfolio

Zoek het signaal waarvoor u de API keys wil updaten en klik "Zie details".

Stap 3 Update uw API keys

Scroll naar beneden op de signaalpagina naar het onderdeel "Instellingen". Daar klikt u op API. U kunt hier de API key en secret invullen. Afhankelijk van de exchange wordt de private key ook wel secret key of iets vergelijkbaars genoemd. Tevens wordt ter beveiliging het wachtwoord van uw CopyCoin account gevraagd. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld drukt u op de knop "update" en krijgt een melding of de gegevens juist zijn opgeslagen.

Stap 4 Controleren of uw API keys correct werken

Wanneer uw nieuwe API key is opgeslagen wordt bij uw exchange gecontroleerd of de API keys goed werken. U ontvangt per e-mail bericht of de API keys juist zijn en uw signaal correct gekoppeld is of niet, meestal binnen een paar minuten, soms duurt dit iets langer.