Hoe verander ik van signaal

Op dit moment kunt u niet van signaal veranderen. Wel kunt u een signaal deactiveren (of verwijderen) en een nieuw signaal activeren. Voor het activeren van een signaal kunnen credits in rekening gebracht worden, tenzij het een basic (gratis) signaal betreft.

1. Deactiveren van het signaal.

Navigeer naar de portefeuille en selecteer het signaal dat je wilt veranderen. Het signaal wat je niet langer actief wenst te hebben, kan je deactiveren. Dit signaal zal geen handelingen meer uitvoeren bij de broker / exchange.

2. Activeer gewenst signaal

In het signalen overzicht kunt u vervolgens het gewenste signaal openen, door op de naam te klikken.
U kunt nu door middel van de toggle rechtsboven aanklikken, waarmee u het signaal activeert. Als u genoeg credits heeft om het nieuwe signaal te activeren, dan krijgt u een melding dat het succesvol is geactiveerd.