Signaal deactiveren / exchange ontkoppelen

Wanneer u uw broker account niet langer wilt laten aansturen door CopyCoin, kunt u uw signalen verwijderen. Het verwijderen van uw signalen zal tevens de gekoppelde API keys uit CopyCoin verwijderen. Zodra alle signalen uit uw portefeuille zijn verwijderd of gedeactiveerd, dan wordt uw account niet meer aangestuurd door CopyCoin.

1. Log in op uw CopyCoin account
  2. Klik op een signaal dat u wilt verwijderen / deactiveren
  3. Klik op "Verwijder dit signaal" om het verwijderen uit uw portefeuille en account

We raden tevens aan de API sleutels op uw exchange te verwijderen (tenzij deze ergens anders voor gebruikt worden).

1. Log in op uw exchange
  2. Navigeer naar het API sleutel overzicht
  3. Verwijder de API sleutels, welke u voor CopyCoin heeft aangemaakt.
  4. U heeft nu het signaal en API sleutels verwijderd