Kan ik zelf een signaal samenstellen?

Het is dankzij ons handige stappenplan heel gemakkelijk een eigen signaal te maken voor bijv. Kraken of Binance.

1. Navigeer naar uw CopyCoin dashboard
  2. Klik in het rechtsboven op de knop Voeg signaal toe
  3. Je selecteert Ik wil mijn eigen signaal maken en klikt op volgende
  4. In deze stap kan je het signaal gaan maken. Geef het een handige naam die goed beschrijft wat de signaal inhoudt.
  5. Geef een signaal distributie door:
    1. Market Weight - De markt bepaalt hoe groot het aandeel is van een coin in het signaal.
    2. Equal Weight - Alle coins in het signaal worden gelijkmatig verdeeld, bijv. twee coins van 50%.
    3. Custom Weight - Hier kan je zelf de verdeling van de coins aangeven. Let op: Het totaal moet 100% zijn.
  6. Geef aan wanneer het signaal moet balanceren, bijv. per dag of per maand.
  7. Selecteer de exchange waarvoor je het signaal wilt aanmaken.
  8. Selecteer of zoek de coins die je in het signaal wilt hebben.
  9. Wanneer je tevreden bent met het signaal kan je naar de volgende stap om de API sleutels toe te voegen.
  10. Vul in deze stap de API keys in die je hebt aangemaakt op de exchange en ga naar de volgende stap. Tip: gebruik de handleidingen om zeker te zijn dat de API keys goed ingesteld worden.
  11. Selecteer hier het plan die nodig is om het signaal te activeren en ga naar de volgende stap.
  12. Er wordt gecontroleerd of je genoeg credits hebt om het signaal te activeren.
    1. indien je niet genoeg credits hebt, dan kan je die na het aanmaken van het signaal kopen en het signaal alsnog activeren.
    2. Indien je wel genoeg credits hebt, dan krijg je de keuze om het signaal direct te activeren of op een later moment.
  13. Gefeliciteerd! Je signaal is aangemaakt. Succes.